måndag 5 augusti 2013

Fattigskogen 2013

För fjärde året i rad har jag varit på stickläger till Fattigskogen. Det är en helt underbar plats att ladda sina trötta batterier på. När man är där finns inte världen utanför.
Resan för min del började kl. 07.15 på onsdagmorgonen. Första stopp i Härnösand där jag hämtade upp Elisabet. Sen for vi på IKEA och åt frukostbuffé. Där hann jag också träffa brorsdottern och hennes mamma som var på väg hem efter att ha varit söderut. Brorsdottern förklarade att hon behövde en tröja så hon inte fryser. Därefter fortsatte färden mot Fattigskogen. I Mora stämde vi träff med Susanne och Mikaela. Sen följdes vi åt därifrån. Ganska precis 16.30 rullade vi uppför den branta backen mot storstugan och vildmarksbyn. Efter det upphörde tiden att existera. Så roligt att träffa både gamla bekanta och nya stickvänner. Vi har stickat, ätit och mått gått i fyra dagar. Helst plötsligt var det söndag och dags för hemresa. Vi lämnade Fattigskogen strax före kl. 13.00 Efter att ha lämnat av Ulrika Och Ann-Britt i Malung fortsatte Elisabet och jag vår hemresa. Vid 21-tiden var jag hemma. Mycket trött och glad efter fyra härliga dagar.
Det blev lite fotograferande också. Lite svårt att välja ut bilder men här kommer några i alla fall.
Känslan när man kommer uppför backen och ser storstugan.
Jag sov i husvagnen i år. Väldigt nära till toa och dusch.
Utsikten tar nästan andan ur en.
Kompisar
Stickfrid :-)
 
Den pimpade kvasten.
Garnlotterivinsterna. Jag vann även pris i en av tävlingarna. Men det priset  kommer senare med posten. Spänningen är oliiidlig.
Årets inköp.
 
 
Lägerstickningarna
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. Roligt att få se dina bilder! Jag längtar redan tillbaka :)

    SvaraRadera